VriendenLoterij

Steun de Fan Club Barcelona en maak kans op prijzen uit een jaarlijkse prijzenpot van maar liefst € 40.900.000,-!!
Prijzenpot 2016De Fan Club Barcelona wordt volledig gerund door vrijwilligers, die gezamenlijk staan voor een professionele werkwijze, waarbij het belang van de leden altijd voorop staat.

Wilt u de Fan Club Barcelona steunen en zelf elke week kans maken op duizenden prijzen? Dat kan door mee te spelen in de VriendenLoterij, dé loterij voor clubs, verenigingen en stichtingen.
De VriendenLoterij is al meer dan 20 jaar één van de grote goede doelen loterijen van Nederland. Meespelen is heel eenvoudig.
VL prijzen 2015

Als u nu een lot van de VriendenLoterij neemt, dan maakt u elke week kans op duizenden prijzen, waaronder bioscoopkaartjes, dinercheques, ballonvaarten, weekendjes weg, (ski)vakanties en geldprijzen oplopend tot maar liefst
€ 1.000.000,-. Details over het prijzenpakket en de werkwijze vindt u op de website van de VriendenLoterij.

Deelname kost u slechts € 13,75 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar, 12 maandelijkse en 2 extra trekkingen. De helft van uw inleg gaat rechtstreeks naar de Fan Club Barcelona.

Logo VriendenLoterijKlik hier om naar de website van de VriendenLoterij te gaan, of bel naar 0900 – 300 1400 en bestel uw loten!
Wij danken u bijzonder hartelijk voor uw bijdrage!!

Denk er alstublieft om dat u, bij het nemen van een lot, aangeeft dat de Fan Club Barcelona uw uitgekozen goede doel is!!Uw huidige lot(en) omzetten naar de Fan Club Barcelona?

Speelt u al mee met één of meer loten in de VriendenLoterij en wilt u met dat lot/deze loten de Fan Club Barcelona steunen?

Dan kunt u uw begunstiging wijzigen via de Ledenservice van de VriendenLoterij via 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). Zij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar.

Wij danken u bijzonder hartelijk voor uw bijdrage!!