Mee naar Barcelona - Lyon?

Een belevenis: FC Barcelona - Olympique Lyon !!

NBD Sports, de reizenpartner van de Fan Club Barcelona, heeft de hand weten te leggen op een beperkt aantal toegangskaarten voor de Champions League wedstrijd FC Barcelona - Olympique Lyonnais op woensdag 13 maart 2019 en vervolgens besloten om, in samenwerking met de fanclub, hiervoor een speciaal arrangement uit te zetten.

Deze reis is overigens ook toegankelijk voor niet-leden!

Dit bijzondere en exclusieve arrangement bestaat uit:
■ de heenvlucht op woensdag 13 maart 2019 (vertrek 07.00 uur) en
■ de terugvlucht op donderdag 14 maart 2019 (vertrek 14.00 uur);
■ vervoer tijdens het verblijf;
■ een toegangskaartje, eerste of tweede ring, voor de wedstrijd;
■ een overnachting inclusief ontbijt in een 4-sterren hotel;
■ reisbegeleiding (vanuit NBD Sports en/of de fanclub).

NB! Vanwege de vroege heenvlucht zal, als extraatje, op de woensdag een bezoek worden gebracht aan de stad!! U kunt overdag gebruikmaken van de 'Barcelona Bus' en/of één of meerdere toeristische attracties bezoeken. Klik hier om hiervoor kaarten te bestellen!

De volgende scherpe prijzen* zijn van toepassing:

Leden Niet-leden
Op basis van een tweepersoons kamer p.p. € 469,00 € 499,00
Op basis van een eenpersoonskamer p.p. € 519,00 € 549,00
Kinderen t/m 15 jaar p.p.
(bij 1 of 2 volwassenen op een kamer)
€ 449,00 € 479,00

* Let alstublieft op!! Deze prijzen zijn op basis van "alleen handbagage" (ruimbagage is op deze reis niet toegestaan!) en gelden zolang er geen toeslag van toepassing is, die met name afhankelijk is van de (hogere) actuele prijs van de betreffende vluchten. De vliegprijzen kunnen elk moment wijzigen. Boek dus zo snel mogelijk!! Want: vol is vol!!

Bij aankomst in Barcelona staat de bus klaar, waarmee we eerst naar Plaça Catalunya (het centrum van Barcelona) reizen. Vanaf een vooraf afgesproken tijdstip rijden we vanaf Plaça Catalunya naar Camp Nou. De bus blijft deze dag bij ons, dus u kunt uw handbagage e.d. gedurende het verblijf in de stad en in en rond Camp Nou, veilig in de bus achterlaten. Na de wedstrijd rijden we gezamenlijk naar het hotel.

Indien u deze voetbalreis wilt boeken, klik dan op onderstaande knop en verstuur vervolgens de email die u te zien krijgt. Wij sturen u dan een boekingsformulier toe.Indien de bovenstaande knop niet goed werkt, kunt u ook het e-mailadres peter@nbdsports.nl gebruiken voor de aanvraag van een boekingsformulier.

Heeft u geen e-mail, dan kunt u ook bellen (073-6440900). Wij sturen u dan een boekingsformulier per post toe. Krijgt u onverhoopt de voice mail spreek dan uw naam, adres, postcode en woonplaats in en, indien van toepassing, ook uw lidnummer.

Boekingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en vol is vol!


Boek nu uw reis en win € 250!!

Klik hier voor meer informatie!