Beleef Barça!!

Nieuwe partner fanreizen!!

3. Danny en Peter - overdracht

Vanaf 1 november jl. is de organisatie van de fanreizen van NBD Sports overgegaan naar onze nieuwe reizenpartner 'CHE voetbalreizen en stedentrips' uit Veenendaal. Directeur van 'CHE' is Danny Hardeman.

Foto: Peter feliciteert Danny (rechts) met zijn acquisitie.

Na ruim 15 jaar de fanreizen met veel plezier te hebben georganiseerd, vond Peter Goedbloed van NBD Sports het, mede gezien zijn leeftijd (64 jaar - red.), 'tijd voor nieuw bloed'. Vol vertrouwen heeft hij het stokje overgedragen aan Danny. In een interview met de redactie van het fanclubmagazine zegt Peter hierover:
"Met Danny heb ik iemand gevonden die echt gas wil geven, daar waar ik steeds meer op de rem trapte. Ik heb Danny in korte tijd goed leren kennen en ik heb héél véél vertrouwen in hem. Danny is heel vriendelijk en van nature zeer klantgericht. Dat is wat de reizen nodig hebben."

Voor alle achtergrondinformatie en een kennismaking met Danny verwijzen wij u graag naar het betreffende artikel. Als u hier klikt, kunt u de interviews met Peter en Danny lezen.

Inmiddels heeft de fanclub met Danny een samenwerkingsovereenkomst gesloten, die gelijk is aan de 'oude' overeenkomst met NBD Sports en de kwaliteit van de fanreizen alsmede de duurzaamheid van de samenwerking garandeert. Bovendien zal Peter Danny nog een tijd ondersteunen, teneinde voor een perfecte overdracht zorg te dragen. Mede gezien de Corona-crisis is er ruim voldoende tijd om deze overdracht soepel te laten verlopen.

Heeft u vragen aan Danny? Mail dan naar info@beleefbarca.nl.
Heeft u (nog) vragen aan Peter? Mail dan naar peter@nbdsports.nl.Corona

Er gloort hoop dat we later dit seizoen de organisatie van onze fantastische fanreizen weer op kunnen gaan pakken!

Wilt u te zijner tijd geïnformeerd worden over het reisprogramma? Vul dan uw gegevens dan hieronder in en u ontvangt t.z.t. als eerste het nieuwe reisprogramma!

(Voor geïnteresseerden uit België: Gelieve de 4 cijfers van uw postcode aan te vullen met de letters "BE".)

Naam: *
Email adres: *
Herhaal email adres: *
Telefoon: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *

Door op bovenstaande button te klikken, geeft u ons expliciet toestemming om, inzake FC Barcelona gerelateerde producten (w.o. de fanreizen), nieuwsbrieven per e-mail aan u te sturen. Het gaat hierbij om slechts enkele nieuwsbrieven per seizoen. Middels de 'afmeld-button' in onze nieuwsbrief kunt u zich altijd afmelden.Een ideale combinatie!!

"Alles is geregeld, je ziet wat je wilt zien en toch heb je alle vrijheid."
"Je hoeft je nergens om te bekommeren, alleen maar te genieten!"

Dit zijn een paar van de gebruikelijke reacties van onze reizigers. Een heerlijk compliment voor het sterkste punt van onze reizen: de ideale combinatie van "voetbal beleven" en "de stad Barcelona ervaren". Een bijzondere en betaalbare belevenis! Geschikt voor iedereen. Een gezin, vader en zoon, moeder en dochter, opa's en oma's met kleinkinderen of voetbalvrienden die als team de reis boeken. Iedereen kan mee naar "het walhalla" van het voetbal, FC Barcelona. En . . . ook niet-leden zijn van harte welkom!


Beleef Barça!!

Onderstaand filmpje geeft u een leuke impressie van onze fantastische fanreizen.


De inhoud van de fanreizen

Een dergelijke stedenreis bestaat uit een volledig verzorgd weekendarrangement, waarbij is inbegrepen:

  • de heen- en terugvlucht;
  • 3 overnachtingen, inclusief ontbijt in een 4-sterren (!!) hotel;
  • een ticket (1ste of 2de ring) voor de wedstrijd van het betreffende weekend;
  • een bezoek aan Camp Nou en de FCB Megastore;
  • een toegangskaartje voor de stadiontour en het museum;
  • een vrije dag in de stad Barcelona;
  • vervoer tijdens het verblijf;
  • reisbegeleiding vanuit de fanclub.

Deze bijzondere voetbalweekenden beginnen met de heenvlucht op vrijdag en eindigen met de terugvlucht op maandag. Afhankelijk van de dag en het tijdstip van de wedstrijd wordt het programma verder ingedeeld.


Individuele reizen

Naast de reguliere (groeps)reizen verzorgen wij, op aanvraag, ook hoogstaande losse, c.q. individuele reizen naar Barcelona.

Klik hier voor meer informatie.


Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat het standaard arrangement van onze fanreizen u het meeste biedt in vergelijking met onze concurrenten. Hieronder vindt u een kort overzicht van de feitelijke voordelen:
Fanclub VoetbalTravel Gebo Voetbalreizen.nl
4-sterren hotel http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/358/yes.gif.gif http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/357/no.gif.gif http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/357/no.gif.gif http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/357/no.gif.gif
Drie overnachtingen http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/358/yes.gif.gif http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/357/no.gif.gif http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/357/no.gif.gif http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/357/no.gif.gif
Stadion-/museumtour http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/358/yes.gif.gif http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/357/no.gif.gif http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/358/yes.gif.gif http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/357/no.gif.gif
1e/2e ring zitplaatsen http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/358/yes.gif.gif http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/357/no.gif.gif http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/357/no.gif.gif http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/358/yes.gif.gif
Lokaal busvervoer http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/358/yes.gif.gif http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/357/no.gif.gif http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/357/no.gif.gif http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/357/no.gif.gif
Reisbegeleiding http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/358/yes.gif.gif http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/357/no.gif.gif http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/357/no.gif.gif http://www.fanclubbarcelona.nl/file_handler/photos/resized/view/357/no.gif.gif

Kijk voor een leuke impressie van onze citytrip eens op de pagina reisverslagen en de pagina reiservaringen.