Nieuws April 2015

23-04

Vanavond belactie!

De Fan Club Barcelona wordt volledig gerund door vrijwilligers die gezamenlijk staan voor een professionele werkwijze waarbij het belang van de leden altijd voorop staat.

Samen met de VriendenLoterij, die zich inzet voor een sportieve en gezonde samenleving, organiseert de fanclub een speciale belactie. U kunt door een van onze vrijwilligers gebeld worden met het aanbod om vriend te worden van de Fan Club Barcelona door mee te spelen in de VriendenLoterij.

Een lot kost € 13,- (incl. Jackpotbonus à € 0,50) per trekking. En er zijn 14 trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus.

Voor elk lot zijn wij u zeer dankbaar omdat u ons daarmee de mogelijkheid geeft nog meer voor u en onze andere leden te kunnen betekenen, zoals het organiseren van de altijd druk bezochte en super gezellige penyabijeenkomsten!

Wat kunt u verwachten?
Donderdag 23 april tussen 19.00 en 22.00 uur kunt u gebeld worden door een vrijwilliger van de fanclub die u zal vragen of u voor de Fan Club Barcelona mee wilt spelen met de VriendenLoterij. We proberen het gesprek zo kort mogelijk te houden, zodat we zoveel mogelijk leden kunnen bellen die avond.

Wat kunt u winnen?
Bij de VriendenLoterij maakt u elke maand kans op tienduizenden prijzen, zoals reischeques, auto’s en geldprijzen oplopend tot € 100.000,-.

Heeft u loten van de Vriendenloterij?
Maar heeft u daarbij nog niet aangegeven een vriend te zijn van de fanclub? Het is mogelijk om het goede doel bij uw huidige lot(en) van de Vriendenloterij te wijzigen door te bellen met de Ledenservice via 0900 - 300 1400 (maa t/m vrij 09.00-21.00 uur en zat 10.00-16.30 uur, € 0,50 per gesprek).