Nieuws Augustus 2013

15-08

Puyol weer terug op het veld

Woensdagochtend is voor Puyol de volgende fase gestart van zijn herstelprogramma. Hij was samen met de fysio op het trainingsveld van het Ciutat Esportiva te vinden. Dit was voor het eerst sinds zijn operatie op 19 juni.  Tijdens deze operatie heeft de verdediger een cyste laten verwijderen in zijn rechterknie.  Na de operatie was de verwachting dat Puyol 3  a 4 weken nodig had om te herstellen. Inmiddels blijkt dat hij toch meer tijd nodig heeft.  Mede hierdoor is hij ook niet met het team mee naar Azië geweest, want hij koos er voor op in Barcelona  zich te concentreren op het herstel programma.

Vanuit de ziekenboeg was er nog meer goed nieuws voor Tata Martino. Pedro en Cesc waren terug gekomen uit Azië met blessures, maar beide spelers zijn inmiddels ook weer met de groep aan het trainen. Pedro sloot tijdens de dinsdag training al aan bij de groep en Cesc deed dat woensdag.

Messi was donderdagmiddag bij de terugkomst van de internationals, ook voor een deel van de training bij de groep aan. De aanvaller wordt door de medische staf klaar gestoomd voor de eerste competitie wedstrijd tegen Levante, deze staat voor zondagavond 19:00 uur op het programma.