Nieuws November 2020

22-11

Pique en Roberto out

Gerard Piqué en Sergi Roberto vielen beiden geblesseerd uit in de 1-0 nederlaag tegen Atlético in het Wanda Metropolitano, en zondag kwamen beide spelers de omvang van die blessures nader te weten. Barça's nr. 3 heeft een verrekking aan de binnenband  en een gedeeltelijk letsel aan de voorste kruisband in zijn rechterknie, terwijl de nr. 20 een spierscheuring heeft in zijn rechterdijbeen.

Pique

Het was Piqué's 10e optreden van het seizoen; acht in LaLiga en twee in de Champions League. Tests die deze zondag zijn uitgevoerd, hebben aangetoond dat hij een binnenband verrekt heeft en een gedeeltelijk letsel aan de voorste kruisband in zijn rechterknie. Hij is voorlopig niet beschikbaar voor de hoofdmacht.

Sergio Roberto

Tests die deze zondag zijn uitgevoerd bij Sergi Roberto hebben aangetoond dat hij een spierscheur heeft in de femorale rectus van zijn rechterdijbeen. De geschatte tijd dat hij buiten actie zal zijn, is twee maanden. Dit was zijn 10e wedstrijd van de veelzijdige voetballer uit Reus; 7 in LaLiga en de 3 in de Champions League.

Foto: www.fcbarcelona.com