Nieuws Maart 2014

18-03

Fans zien Neymar het liefst op de bank

In de Catalonië leeft op dit moment de discussie wie er komend weekend in de Clasico moet spelen naast Messi. De 7-0 was in meerdere opzichten positief. Zo liet Pedro zien dat hij de man in vorm is. Ook Alexis liet zien goed te zijn en laat dit seizoen met regelmaat goed spel zien. Alleen Neymar komt soms nog tekort bij de Blaugranas en is te wisselvallig.

Sportkrant Sport vroeg hun lezers wie ze het liefst in de basis zagen. Bij de cule’s was Pedro met 51% de meest favoriet. Alexis volgt met 33% van de stemmen en Neymar tot slot met 16%. De Barcelona supporters zien dus het liefst dezelfde aanval als tegen Osasuna, Pedro – Messi - Alexis. Dit zou betekenen dat Neymar weer op de bank  zal belanden tenzij Martino toch het vertrouwen geeft aan de Braziliaanse aanvaller.

Een aantal reacties bij Sport waren: “Neymar is een geweldige speler maar op dit moment zitten Pedro en Alexis op een hoger niveau”, “Pedro kan zich opofferen en is het meest efficiënt”. “Neymar moet een kans krijgen, hij liet eerder in de vorige Clasico zien dat hij het aan kan”.

Wie vind jij dat in de basis moet starten? Pedro, Alexis of Neymar? Laat hieronder weten wie jou keuze is.