Nieuws Oktober 2014

12-10

Brazilië wint van Argentinië

Argentinië en Brazilië speelden zaterdag in Peking vriendschappelijk tegen elkaar. De Goddelijke Kanaries waren in dit duel met 2-0 te sterk voor de Argentijnen. Beide treffers zijn gescoord door Diego Tardelli.

Na het duel gaf Lionel Messi in een reactie. “Ik had het gevoel dat we beter waren, maar we konden de kansen niet afmaken. Zelfs ik kon de penalty niet benutten”, aldus La Pulga, die vervolgde met: “Brazilië wist daarentegen perfect gebruik te maken van twee fouten aan onze kant.”

Ook sprak de sterspeler over de samenwerking met Tata Martino. Na zijn vertrek als Barça coach afgelopen zomer is Martino de nieuwe bondscoach van Argentinië. Messi vertelde hierover: “We hebben niet veel tijd, maar door te trainen en wedstrijden te spelen, zal iedereen meer naar elkaar toe groeien en zullen we weten welke weg we in slaan.”

Tot slot sprak La Pulga over de verloren WK finale tegen Duitsland in Brazilië. “Het was echt zuur om de WK finale te verliezen. Niemand wil dat. Duitsland scoorde ook net voor het einde”, vertelde Messi.