Nieuws Juni 2017

27-06

Barça Legends tegen Man United

Aanstaande vrijdag om 19.00 uur zullen de Barça Legends hun debuut maken in Camp Nou tijdens een liefdadigheidswedstrijd tegen de Man United Legends.Wat is er nou mooier dan spelen in Camp Nou? Welke spelers zijn groter dan de Barça Legends? En alles voor het goede doel!!

De promovideo is uit en laat zien dat het een onvergetelijke avond wordt, je zult nieuwsgierig zijn, HIER is het!


Een aantal voormalige Blaugrana-sterren, waaronder Ronaldinho, Rivaldo en Patrick Kluivert, zullen terugkeren naar de locatie waar ze in het verleden vaak geschitterd hebben. Met José Mari Bakero die de ploeg coacht vanaf de bank.naar het PCCB (Pediatric Cancer Centre Barcelona) in het ziekenhuis Sant Joan de Déu, dat zich specialiseert in het verstrekken van oncologische behandelingen aan kinderen. Van de opbrengsten wordt de bouw van het nieuwe zorg- en onderzoekscentrum gefinancierd.

Wie zijn de Barça Legends?

De Barça Legends is het resultaat van een FC Barcelona programma om de erfenis van de spelers die door de jaren heen het shirt van FC Barcelona gedragen hebben te koesteren. Het is ook een manier om de naam en de waarden van Barça te globaliseren door middel van zijn voormalige spelers, evenals een middel voor de sterren om na het pensioen hun geliefde spel voort te zetten. Het idee achter de Legends is om een reeks wedstrijden en bijbehorende evenementen in verschillende delen van de wereld te regelen.