Word nu lid!!

Pedri Lid worden


Word nu lid en betaal voor
de rest van dit seizoen
slechts € 27,95!!

Kijk voor meer informatie snel verder op deze pagina!


De Fan Club Barcelona is officieel erkend en één van de grootste en zonder twijfel dé actiefste fanclub van FC Barcelona buiten Spanje!!

U bent van harte welkom!!


Leden van de "Barça-familie" hebben 8 streepjes voor!!
► een schitterend clubblad
► een zeer fraaie en actuele website
► elk seizoen een bijzondere clubkaart
► één of twee landelijke bijeenkomst(en)
► een service- en infodesk
reizen (met € 40,00 korting per reis!) naar wedstrijden in Camp Nou
fanartikelen met 7,5% ledenkorting
► gratis Email Nieuwsdienst


Fanclubmagazine "Barcelona"Het voorjaarsnummer:

De redactie heeft met alle plezier gewerkt aan een zo divers mogelijk nummer. In de eerste maanden van 2023 heeft onze favoriete club mooie resultaten weten te boeken en uiteraard spenderen we daar aandacht aan. Met liefst twee interviews horen we van Robert Lewandowski en Frenkie de Jong hoe zij dit seizoen tot nu toe ondergaan. We geven daarnaast speciale aandacht aan Gavi, het talent dat FC Barcelona in vuur en vlam zet. Jeugdspeler of senior, geldig of ongeldig nieuw contract, rugnummer 30 of 6, de voortdurende hetze rondom zijn persoon deert de ras-voetballer niet, Gavi is een regelrechte sensatie in Camp Nou! Dat is ook Marc-André ter Stegen, de doelman die zijn ‘hok’ bijkans wekelijks schoon weet te houden. Ter Stegen houdt ze tegen! Hij staat dan ook centraal in een artikel over de ongekend hechte defensie van de blaugranas. De vaste rubrieken leveren ons in dit magazine amusante verhalen op. Zo bezocht de fanclub het Home of Football in Braamt, een museum waar eigenaar (en fanclublid) Fred Baars de bezoekers uitgebreid fêteert op de mooiste voetbalverhalen. Ook uit de enerverende loopbaan van oud-fotograaf Horacio Seguí halen we een interessante gebeurtenis naar voren. Door het vele aanbod aan artikelen is een update van de Barça-dames eenmalig komen te vervallen. Gezien hun zegetocht in de Spaanse Primera División zal er in het volgende magazine zeker en vast een feestelijk artikel over de aanstaande kampioenen worden gepubliceerd.

Het fanclubmagazine "Barcelona" is een prachtig full color glossy tijdschrift, dat met hart en ziel door de fanclubredactie gemaakt wordt. Het verschijnt vier keer per seizoen.

Barçapin


Als u nu lid wordt ontvangt u deze Barçapin gratis!

Deze pin is exclusief voor leden en is bijzonder vanwege de Nederlandse vlag in het logo.Clubcard

De huidige clubcard

Uw clubcard wordt op de achterzijde gepersonaliseerd.

Aantrekkelijke ledenkortingen!
Als lid van de Fan Club Barcelona krijgt u interessante kortingen. Zo krijgt u, op uw deelname aan een fanreis, maar liefst € 40,00 korting (per reis, per lid) en 7,5% korting op het gehele assortiment van de Barcelona Fanshop.


Penyabijeenkomsten
Geheel in de stijl van onze talrijke zusterorganisaties (penyes) in Spanje organiseren wij sinds het seizoen 2000-2001 zogenaamde penyabijeenkomsten. Rond een op TV live uitgezonden topwedstrijd van
FC Barcelona komen de leden vanuit het hele land bij elkaar om op grootbeeldscherm de wedstrijd te bekijken. Voor en na de wedstrijd wordt er gezellig bijgekletst over ons favoriete Barça.
Kijk voor een leuke impressie eens op de pagina Penyabijeenkomsten.


Speciale aanbieding!!

Word nu lid en betaal voor de rest van dit seizoen slechts € 27,95!!

U krijgt hiervoor de laatste twee nummers van het fanclubmagazine van dit seizoen (deze verschijnen respectievelijk in april en juni) en, kort na het afsluiten van het lidmaatschap, ontvangt u de unieke Barçapin en de gepersonaliseerde club card. U bent meteen volwaardig lid, dus u profiteert van alle fanclubvoordelen.

Ook vanuit landen buiten Nederland kunt u gebruik maken van deze aanbieding. I.v.m. onder andere hogere portokosten geldt hiervoor een aanbiedingsbedrag van € 34,95.

Aanmelden kan door hieronder uw gegevens in te vullen.

(Voor aanmeldingen vanuit België: Gelieve hieronder de 4 cijfers van uw postcode aan te vullen met de letters "BE"!)

Voorletters: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Geslacht:
Geboortedatum: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
E-mailadres: *
Herhaal E-mailadres: *
Telefoon: *
Bankrekeningnummer: *
Herhaal bankrekeningnummer: *
BIC (buiten Nederland):
*
*

Geef een lidmaatschap cadeau!
Als u iemand een lidmaatschap van de Fan Club Barcelona cadeau wilt doen, dan kan dat heel eenvoudig. Klik hier om naar de betreffende pagina te gaan.


Gezinsledenlidmaatschap
De Fan Club Barcelona biedt de mogelijkheid voor het afsluiten van een aanvullend lidmaatschap voor gezinsleden. Dit gezinsledenlidmaatschap is uitsluitend van toepassing op leden uit het eigen gezin (inwonend) en bestaat uit een normaal lidmaatschap, maar dan zonder toezending van het fanclubmagazine (en de bijbehorende ledenbrief). Het gezinslid profiteert dus van alle overige voordelen en krijgt o.a. alle verder van toepassing zijnde ledeninformatie, de gepersonaliseerde clubkaart, de Penyista Card*, kortingen op fanartikelen en reizen en bijzondere ledenaanbiedingen.

Een gezinsledenlidmaatschap is alleen mogelijk als er een hoofdlid is (en blijft). De kosten voor het gezinsledenlidmaatschap bedragen slechts € 28,50 (buiten Nederland € 33,00).

Aanmelden van een gezinslid kan heel eenvoudig door op de onderstaande link te klikken. Er verschijnt dan een email die u vervolgens eenvoudig kunt invullen en versturen. Na ontvangst van uw email krijgt u dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Gezinslid aanmelden per email

Let alstublieft op: vul uw gegevens compleet in, dus voor- en achternaam, adres etc. Zonder complete gegevens kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen!

*Klik op de link voor meer informatie!


De contributies voor seizoen 2022-2023 op een rij:

Leden Nederland € 47,50
Gezinsleden Nederland € 28,50
Leden buitenland € 57,50
Gezinsleden buitenland € 33,00


De contributies voor seizoen 2023-2024 op een rij:

Leden Nederland € 49,50
Gezinsleden Nederland € 29,50
Leden buitenland € 59,50
Gezinsleden buitenland € 35,00